VEČERAS TAKMIČENJE NA BUJANOVAČKOM TRGU

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa predviđeno je od 19, 30 do 20,30 časova
BUJANOVAC, 16. avgust 2017. – U organizaciji bujanovačke Kancelarije za mlade večeras će na Karađorđevom trgu u Bujanovcu, povodom Međunarodnog dana mladih, 12. avgusta, biti održano takmičenje u basketu, stonom tenisu i igrama bez granica.

Početak sportskog nadmetanja najavljen je za 21 čas.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa predviđeno je od 19, 30 do 20,30 časova.

Ove sportske aktivnosti trebalo je da se održe na Međunarodni dan mladih, ali su odložene zbog nevremena, koje je prošle subote zahvatilo bujanovački kraj.

Međunarodni dan mladih, koji prvi put proslavljen 12. avgusta 2000. godine, obeležava se sa ciljem skretanja pažnje na probleme, kulturna i pravna pitanja omladine, učenika i studenata.
N. Jović i B. Lazić

Večeras takmičenje na bujanovačkom trgu

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
Pravna pomoć članicama PU „Lokal pres” 2018.

U 2018. godini nastavlja se višegodišnji projekat Pravna pomoć članicama PU „Lokal pres” čiji je cilj da doprinese višem stepenu profesionalizma članica PU „Lokal pres” i putem primene novinarskog kodeksa doprinese boljem i kvalitetnijem informisanju građana u lokalnim zajednicama. Projekat je finansijski podržan od strane Civil Rights Defenders Tokom projekta  planirane su aktivnosti: Zastupanja članica […]

DETALJI O PROJEKTU
Mladi mediji 2018.

PU Lokal pres u partnerstvu sa DW Akademiom i tokom 2018. godine realizuje trogodišnji projekat „Mladi mediji“. Ove godine PU Lokal pres će organizovati radionicu za multiplikatore tokom maja meseca u Kragujevcu, zatim još jednu Letnju novinarsku školu za srednjoškolce u junu u Kraljevu, kao i napredni trening iz novinarstva za najbolje polaznike prošlogodišnje i […]

DETALJI O PROJEKTU