VEČERAS TAKMIČENJE NA BUJANOVAČKOM TRGU

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa predviđeno je od 19, 30 do 20,30 časova
BUJANOVAC, 16. avgust 2017. – U organizaciji bujanovačke Kancelarije za mlade večeras će na Karađorđevom trgu u Bujanovcu, povodom Međunarodnog dana mladih, 12. avgusta, biti održano takmičenje u basketu, stonom tenisu i igrama bez granica.

Početak sportskog nadmetanja najavljen je za 21 čas.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa predviđeno je od 19, 30 do 20,30 časova.

Ove sportske aktivnosti trebalo je da se održe na Međunarodni dan mladih, ali su odložene zbog nevremena, koje je prošle subote zahvatilo bujanovački kraj.

Međunarodni dan mladih, koji prvi put proslavljen 12. avgusta 2000. godine, obeležava se sa ciljem skretanja pažnje na probleme, kulturna i pravna pitanja omladine, učenika i studenata.
N. Jović i B. Lazić

Večeras takmičenje na bujanovačkom trgu

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
Primena medijske regulative u lokalnim zajednicama

Aktivnosti u okviru projekta ‘’Primena medijske regulative u lokalnim zajednicama’’ se sprovode putem organizovanja tri tematske debate u Boru, Kruševcu i Leskovcu i realizacije izveštaja o pritiscima na članice PU ‘’Lokal pres’’ tokom 2019. godine. Na debatama  će lokalni mediji, lokalne OCD i lokalne uprave biti informisani o ključnim elementima medijske strategije i najboljim načinima […]

DETALJI O PROJEKTU
Romkinje u Srbiji – život iza (ne)vidljivih zidova

Cilj projekta je unapređenje informisanja romske i neromske zajednice o položaju Romkinja u šest gradova Srbije, mogućnostima za ostvarivanje prava na obrazovanje, zapošljavanje, socio-ekonomskih prava, prava na zdravstvenu zaštitu i ličnih prava, te značaju prepoznavanja različitih vidova diskriminacije u društvu, te unapređenje informisanja romske i neromske zajednice, predstavnika udruženja građana i donosilaca odluka na lokalu […]

DETALJI O PROJEKTU