VEČERAS TAKMIČENJE NA BUJANOVAČKOM TRGU

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa predviđeno je od 19, 30 do 20,30 časova
BUJANOVAC, 16. avgust 2017. – U organizaciji bujanovačke Kancelarije za mlade večeras će na Karađorđevom trgu u Bujanovcu, povodom Međunarodnog dana mladih, 12. avgusta, biti održano takmičenje u basketu, stonom tenisu i igrama bez granica.

Početak sportskog nadmetanja najavljen je za 21 čas.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa predviđeno je od 19, 30 do 20,30 časova.

Ove sportske aktivnosti trebalo je da se održe na Međunarodni dan mladih, ali su odložene zbog nevremena, koje je prošle subote zahvatilo bujanovački kraj.

Međunarodni dan mladih, koji prvi put proslavljen 12. avgusta 2000. godine, obeležava se sa ciljem skretanja pažnje na probleme, kulturna i pravna pitanja omladine, učenika i studenata.
N. Jović i B. Lazić

Večeras takmičenje na bujanovačkom trgu

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
MLADI

PU Lokal pres u partnerstvu sa MDI, KOMS i Novim magazinom sprovodi projekat pod nazovom MLADI, Cilj projekta je podška građanskom aktivizmu mladih jačanjem njihovog medijskog prisustva. Ideja projakta je da osposobi mlade ljude znanjem i alatima potrebnim za zastupanje njihovih interesa u medijskoj sferi, senzibilizacija i motivisanje medija da integrišu mlade I teme od […]

DETALJI O PROJEKTU
Abeceda u zagovaranju za medije i mlade

PU Lokal pres u periodu od 14. aprila 2019. do 31. oktobra 2019. godine sprovodi projekat pod nazovom “Abeceda u zagovaranju za medije i mlade”. Opšti cilj projekta “Abeceda u zagovaranju za medije i mlade” je jačanje demokratskog društva u Srbiji , utemeljenog na kulturi učešća građana u političkom procesu i doslednoj demokratskoj praksi. Specifični […]

DETALJI O PROJEKTU