Napredna obuka za najbolje polaznike Letnje novinarske škole

Za najbolje polaznike prošlogodišnje i ovogodišnje Letnje novinarske škole PU Lokal pres organizuje naprednu obuku medijske fotografije i video produkcije. Obuka je počela u ponedeljak, 9. jula, i trajaže do petka 13, jula, u hotelu Solaris u Vrnjačkoj banji.

Srednjoškolci iz Kraljeva, Niša, Vranja i Novog Pazara, njih desetoro, za to vreme imaće priliku da nauči osnove kadriranja,snimanja, montaže, novinske fotografije i video produkcije, ali i da obnovi znanje stečeno na prvom nivou kursa koji su pohađali.

Predavači i mentori su im Nebojša Radosavljević Raus, fotoreporter Blica, Jelena Đukić Pejić, novinarka Dojče velea i Marija Obrenović, novinarka saradnica Lokal presa.

“Letnja novinarska škola – napredni nivo“ organizovana je u okviru projekta „Young Media“ koji zajednički sprovode Poslovno udruženje asocijacije lokalnih i nezavisnih medija Lokal pres i Dojče vele akademija.

Share on Facebook6Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
Pravna pomoć članicama PU „Lokal pres” 2018.

U 2018. godini nastavlja se višegodišnji projekat Pravna pomoć članicama PU „Lokal pres” čiji je cilj da doprinese višem stepenu profesionalizma članica PU „Lokal pres” i putem primene novinarskog kodeksa doprinese boljem i kvalitetnijem informisanju građana u lokalnim zajednicama. Projekat je finansijski podržan od strane Civil Rights Defenders Tokom projekta  planirane su aktivnosti: Zastupanja članica […]

DETALJI O PROJEKTU
Mladi mediji 2018.

PU Lokal pres u partnerstvu sa DW Akademiom i tokom 2018. godine realizuje trogodišnji projekat „Mladi mediji“. Ove godine PU Lokal pres će organizovati radionicu za multiplikatore tokom maja meseca u Kragujevcu, zatim još jednu Letnju novinarsku školu za srednjoškolce u junu u Kraljevu, kao i napredni trening iz novinarstva za najbolje polaznike prošlogodišnje i […]

DETALJI O PROJEKTU