Napredna obuka za najbolje polaznike Letnje novinarske škole

Za najbolje polaznike prošlogodišnje i ovogodišnje Letnje novinarske škole PU Lokal pres organizuje naprednu obuku medijske fotografije i video produkcije. Obuka je počela u ponedeljak, 9. jula, i trajaže do petka 13, jula, u hotelu Solaris u Vrnjačkoj banji.

Srednjoškolci iz Kraljeva, Niša, Vranja i Novog Pazara, njih desetoro, za to vreme imaće priliku da nauči osnove kadriranja,snimanja, montaže, novinske fotografije i video produkcije, ali i da obnovi znanje stečeno na prvom nivou kursa koji su pohađali.

Predavači i mentori su im Nebojša Radosavljević Raus, fotoreporter Blica, Jelena Đukić Pejić, novinarka Dojče velea i Marija Obrenović, novinarka saradnica Lokal presa.

“Letnja novinarska škola – napredni nivo“ organizovana je u okviru projekta „Young Media“ koji zajednički sprovode Poslovno udruženje asocijacije lokalnih i nezavisnih medija Lokal pres i Dojče vele akademija.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
MLADI

PU Lokal pres u partnerstvu sa MDI, KOMS i Novim magazinom sprovodi projekat pod nazovom MLADI, Cilj projekta je podška građanskom aktivizmu mladih jačanjem njihovog medijskog prisustva. Ideja projakta je da osposobi mlade ljude znanjem i alatima potrebnim za zastupanje njihovih interesa u medijskoj sferi, senzibilizacija i motivisanje medija da integrišu mlade I teme od […]

DETALJI O PROJEKTU
Abeceda u zagovaranju za medije i mlade

PU Lokal pres u periodu od 14. aprila 2019. do 31. oktobra 2019. godine sprovodi projekat pod nazovom “Abeceda u zagovaranju za medije i mlade”. Opšti cilj projekta “Abeceda u zagovaranju za medije i mlade” je jačanje demokratskog društva u Srbiji , utemeljenog na kulturi učešća građana u političkom procesu i doslednoj demokratskoj praksi. Specifični […]

DETALJI O PROJEKTU