NOVO OBAVEŠTENJE u vezi sa radom medija nakon uvođenja mera ograničenog kretanja

OBAVEŠTENJE ZA MEDIJE

Imajući u vidu izuzetno kratke rokove za dostavljanje podataka za rad lica u vremenu ograničenog kretanja od 20 časova do 5 časova, kao i to da većina vas još uvek nije dostavila podatke za svoje redakcije, a kako bismo ubrzali proces, obaveštavamo vas o sledećem:

U prilogu ovog mejla šaljemo vam Excel tabelu u koju je potrebno da unesete tražene podatke za sva lica iz vaše redakcije za koje je planirano da će raditi u vremenu ograničenog kretanja od 20 časova do 5 časova.

Potrebno je da popunjenu tabelu pošaljete Pres službi Vlade Srbije na mejl press@gov.rs danas do 18 časova.

Sva lica iz redakcije čiji su podaci uneti u tabeli, automatski će se naći u registru lica kojima je dozvoljeno kretanje u vremenu od 20 h do 5 h ujutru.

Pojašnjenja:

Bez obzira što ste danas poslali spiskove, morate to učiniti opet u formi koju vam prosleđujemo u prilogu.

Na spisak možete staviti sve zaposlene koji će u narednom periodu (period trajanja ograničenja kretanja)  imati potrebu da rade za vreme trajanja policijskog časa.

Zaposlenima koji su na spisku nije potrebna nikakava dodatna potvrda medija već samo treba da nose lične karte sa sobom jer će biti u sistemu i policija to može proveriti na licu mesta.

Formular za akreditovanje možete preuzeti ovde.Copy of Tabela – ogranicenje kretanja

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
Primena medijske regulative u lokalnim zajednicama

Aktivnosti u okviru projekta ‘’Primena medijske regulative u lokalnim zajednicama’’ se sprovode putem organizovanja tri tematske debate u Boru, Kruševcu i Leskovcu i realizacije izveštaja o pritiscima na članice PU ‘’Lokal pres’’ tokom 2019. godine. Na debatama  će lokalni mediji, lokalne OCD i lokalne uprave biti informisani o ključnim elementima medijske strategije i najboljim načinima […]

DETALJI O PROJEKTU
Romkinje u Srbiji – život iza (ne)vidljivih zidova

Cilj projekta je unapređenje informisanja romske i neromske zajednice o položaju Romkinja u šest gradova Srbije, mogućnostima za ostvarivanje prava na obrazovanje, zapošljavanje, socio-ekonomskih prava, prava na zdravstvenu zaštitu i ličnih prava, te značaju prepoznavanja različitih vidova diskriminacije u društvu, te unapređenje informisanja romske i neromske zajednice, predstavnika udruženja građana i donosilaca odluka na lokalu […]

DETALJI O PROJEKTU