Priprema sajta za monetizaciju i prodaju oglasnog prostora

Članice PU „Lokal Pres“ imale su prilike da prisustvuju vebinaru održanom u  maju putem Zoom platforme na temu: Šta lokalni mediji treba da ponude marketinškim agencijama da bi bili interesantni za njihove klijente. 

Koje su najvažnije metrike u sferi oglašavanja? Kako analizirati i poznavati svoju publiku i na taj način unaprediti oglašavanje? Šta je bitno pri izboru formata oglašavanja, tipu klijenta i odabiru najbolje marketing strategije? Kako napraviti idealnu ponudu za klijenta kao glavnu prednost direktne saradnje sa njim? Šta mediji mogu da urade da povećaju šanse da im agencija zakupi kampanju? Šta je affiliate marketing i kada se koristi? Kako povećati mogućnost zarade u saradnji sa oglašivačkim mrežama i kako servirati oglas?- bila su pitanja na koje su dobijeni odgovori na vebinaru.

Predavač na ovom vebinaru je bio Branko Milovanović (više o predavaču možete naći na našem sajtu u Bazi stručnjaka ovde)

Prezentaciji sa vebinara „Priprema sajta za monetizaciju i prodaju oglasnog prostora“ možete pristupiti u našem Resurs centru klikom na ovaj link.