Poslednji pozdrav Zorici Višnjić

Teško je reći, a još teše napisati da je veliko srce Zorice Višnjić prestalo da kuca, 22. jula 2022. kada smo svi govorili i pisali o velikim vrućinama, klimatskim promenana, brinuli se za budućnost planete i čovečanstva, jedna velika, pametna, energična i iznad svega predana žena  svojoj porodici i profesiji napustila nas je tiho. I tada smo shvatili da  i ona sama vredi koliko i čitava planeta.

Zorica Višnjić je bila naš član i naša savest u Komisiji za žalbe Saveta za štampu i predsednica Upravnog odbora PU “Lokal pres“ u periodu od 2016-2018. godine. Njena posvećenost i energija zadacima koje je prihvatila kao obavezu da čuva profesiju i ime Lokal presa mogu služiti za primer svima koji će te poslove obavljati nakon nje.
Naša Zoka, ostaće zauvek upamćena po svojoj vedrini, želji da pomogne, da prenese svoje znanje i iskustvo, da započne nešto novo, da  bude podrška svakoj istini i akciji koja za cilj ima pravdu i informisanost građana.

PU ‘’Lokal pres’’ imao je čast da ima takvu predsednicu i uspomenu na našu koleginicu ćemo čuvati kako u našim vrednostima tako i u našim srcama.
Zorica Višnjić sahranjena je  23. jula 2022. godine na groblju u Loznici.