Konkurs: Radionice za mlade „Kako biti uspešan na društvenim mrežama“

Poslovno udruženje Asocijacije lokalnih i nezavisnih medija „Lokal pres“ u okviru svoje zagovaračke inicijative „ZA sadržaje za mlade“ organizuje jednodnevne online radionice „Kako biti uspešan na društvenim mrežama“.

Radionice su namenjene srednjoškolacima i studentima iz Srbije, održavaju se 6. i 7. avgusta i biće organizovane putem platforme ZOOM.

Učešće u programu je besplatno, a polaznici će nakon radionica imati priliku da stečeno znanje primene u okviru kampanje „ZA sadržaje za mlade“.

Formular za prijavljivanje možete pronaći na sledećem linku:https://forms.gle/gJsfKjFX2g98fFj87

Prijavljivanje traje do 1. avgusta.

Za sve informacije možete se obratiti na mail lokpres@gmail.com ili na telefon 034 362 871.

Zagovaračka inicijativa „ZA sadržaje za mlade“ sprovodi se u okviru programa „, „Aktivni građani – bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju Srbije“ koji realizuje BOŠ uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Zagovaračku inicijativu „ZA sadržaje za mlade“ podržalo je i Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.

Poslovno udruženje Asocijacije nezavisnih lokalnih medija “Lokal pres” čine 52 lokalna medija. Udruženje postoji 25 godina i aktivno radi na podizanju nivoa slobode medija i govora kroz unapredjenje kapaciteta lokalnih medija i medijske regulative.