Beogradska otvorena škola (BOŠ) raspisuje poziv za podnošenje projektnih ideja

Poziv za podnošenje projektnih ideja (concept note) se raspisuje u okviru programa finansijske podrške partnerstvima između medija i organizacija civilnog društva za mlade, tokom 2022/2023. 
Rok za podnošenje projektnih ideja je četvrtak, 30. jun do 15:00 časova.

Program podrške se sprovodi u okviru projekta Mladi i mediji za demokratski razvojkoji je podržan od strane Ambasade Švedske u Srbiji. Biće podržane organizacije koje doprinose jačanju demokratije, unapređenju ljudskih prava i vladavini prava u Srbiji.

BOŠ će kroz finansijsku i mentorsku podršku, ali i program jačanja kapaciteta, na godišnjem nivou podržati 8 projekata, a svaki projekat će zajednički sprovoditi dva partnera, odnosno 8 OCD za mlade i 8 medija.

INFO SESIJE
U cilju promocije Poziva, BOŠ će organizovati dve info sesije uživo (bar jedna od njih će biti stream-ovana – biće moguće da se prati onlajn). Nakon toga će se održati jedna onlajn Q&A sesija. Informacije (datumi, mesta, linkovi održavanja sesija) blagovremeno će biti objavljeni putem BOŠ sajta i Mingl portala i instagram stranice.

Tokom trajanja otvorenog poziva zainteresovanim medijima i OCD za mlade na raspolaganju će biti i tim BOŠ-a putem elektronske pošte: mladiimediji@bos.rs