Počinje ANFITEATAR

Festival ANFITEATAR, peti po redu, će i ove godine od 2. do 7. jula u Kraljevu okupiti predstave i gledaoce iz cele Srbije. Publika će moći da pogleda šest predstava.

Kraljevačka nekada zapuštena mesta će biti domaćin stotinama mladih umetnika i onima koji žele da ih podrže. Organizator festivala je Grupa “Grupa”. Lokalna pozorišna trupa koja pored ovog festivala, organizuje radionice za mlade tokom čitave godine, je pravo mesto za one koji žele da upoznaju sebe u potpunosti i prenesu surove delove odrastanja kroz umetnost. Takve su i teme predstava koje sami pripremaju, ali i one koje će publika videti na petom ANFITEATRU.

Karte su u prodaji i mogu se nabaviti u Kafeteriji (Hajduk Veljkova 18) i Kraljevačkom pozorištu. Cena svih karata je 300 dinara, a one koji žele da finansijski podrže festival mogu to učiniti kupovinom majica i torbi. Posetioce čekaju i nagrade za najbolje fotke.

Nina Žarčanin

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
Pravna pomoć članicama PU „Lokal pres” 2018.

U 2018. godini nastavlja se višegodišnji projekat Pravna pomoć članicama PU „Lokal pres” čiji je cilj da doprinese višem stepenu profesionalizma članica PU „Lokal pres” i putem primene novinarskog kodeksa doprinese boljem i kvalitetnijem informisanju građana u lokalnim zajednicama. Projekat je finansijski podržan od strane Civil Rights Defenders Tokom projekta  planirane su aktivnosti: Zastupanja članica […]

DETALJI O PROJEKTU
Mladi mediji 2018.

PU Lokal pres u partnerstvu sa DW Akademiom i tokom 2018. godine realizuje trogodišnji projekat „Mladi mediji“. Ove godine PU Lokal pres će organizovati radionicu za multiplikatore tokom maja meseca u Kragujevcu, zatim još jednu Letnju novinarsku školu za srednjoškolce u junu u Kraljevu, kao i napredni trening iz novinarstva za najbolje polaznike prošlogodišnje i […]

DETALJI O PROJEKTU