Počinje ANFITEATAR

Festival ANFITEATAR, peti po redu, će i ove godine od 2. do 7. jula u Kraljevu okupiti predstave i gledaoce iz cele Srbije. Publika će moći da pogleda šest predstava.

Kraljevačka nekada zapuštena mesta će biti domaćin stotinama mladih umetnika i onima koji žele da ih podrže. Organizator festivala je Grupa “Grupa”. Lokalna pozorišna trupa koja pored ovog festivala, organizuje radionice za mlade tokom čitave godine, je pravo mesto za one koji žele da upoznaju sebe u potpunosti i prenesu surove delove odrastanja kroz umetnost. Takve su i teme predstava koje sami pripremaju, ali i one koje će publika videti na petom ANFITEATRU.

Karte su u prodaji i mogu se nabaviti u Kafeteriji (Hajduk Veljkova 18) i Kraljevačkom pozorištu. Cena svih karata je 300 dinara, a one koji žele da finansijski podrže festival mogu to učiniti kupovinom majica i torbi. Posetioce čekaju i nagrade za najbolje fotke.

Nina Žarčanin

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
MLADI

PU Lokal pres u partnerstvu sa MDI, KOMS i Novim magazinom sprovodi projekat pod nazovom MLADI, Cilj projekta je podška građanskom aktivizmu mladih jačanjem njihovog medijskog prisustva. Ideja projakta je da osposobi mlade ljude znanjem i alatima potrebnim za zastupanje njihovih interesa u medijskoj sferi, senzibilizacija i motivisanje medija da integrišu mlade I teme od […]

DETALJI O PROJEKTU
Abeceda u zagovaranju za medije i mlade

PU Lokal pres u periodu od 14. aprila 2019. do 31. oktobra 2019. godine sprovodi projekat pod nazovom “Abeceda u zagovaranju za medije i mlade”. Opšti cilj projekta “Abeceda u zagovaranju za medije i mlade” je jačanje demokratskog društva u Srbiji , utemeljenog na kulturi učešća građana u političkom procesu i doslednoj demokratskoj praksi. Specifični […]

DETALJI O PROJEKTU