Počinje ANFITEATAR

Festival ANFITEATAR, peti po redu, će i ove godine od 2. do 7. jula u Kraljevu okupiti predstave i gledaoce iz cele Srbije. Publika će moći da pogleda šest predstava.

Kraljevačka nekada zapuštena mesta će biti domaćin stotinama mladih umetnika i onima koji žele da ih podrže. Organizator festivala je Grupa “Grupa”. Lokalna pozorišna trupa koja pored ovog festivala, organizuje radionice za mlade tokom čitave godine, je pravo mesto za one koji žele da upoznaju sebe u potpunosti i prenesu surove delove odrastanja kroz umetnost. Takve su i teme predstava koje sami pripremaju, ali i one koje će publika videti na petom ANFITEATRU.

Karte su u prodaji i mogu se nabaviti u Kafeteriji (Hajduk Veljkova 18) i Kraljevačkom pozorištu. Cena svih karata je 300 dinara, a one koji žele da finansijski podrže festival mogu to učiniti kupovinom majica i torbi. Posetioce čekaju i nagrade za najbolje fotke.

Nina Žarčanin

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
Primena medijske regulative u lokalnim zajednicama

Aktivnosti u okviru projekta ‘’Primena medijske regulative u lokalnim zajednicama’’ se sprovode putem organizovanja tri tematske debate u Boru, Kruševcu i Leskovcu i realizacije izveštaja o pritiscima na članice PU ‘’Lokal pres’’ tokom 2019. godine. Na debatama  će lokalni mediji, lokalne OCD i lokalne uprave biti informisani o ključnim elementima medijske strategije i najboljim načinima […]

DETALJI O PROJEKTU
Romkinje u Srbiji – život iza (ne)vidljivih zidova

Cilj projekta je unapređenje informisanja romske i neromske zajednice o položaju Romkinja u šest gradova Srbije, mogućnostima za ostvarivanje prava na obrazovanje, zapošljavanje, socio-ekonomskih prava, prava na zdravstvenu zaštitu i ličnih prava, te značaju prepoznavanja različitih vidova diskriminacije u društvu, te unapređenje informisanja romske i neromske zajednice, predstavnika udruženja građana i donosilaca odluka na lokalu […]

DETALJI O PROJEKTU