Marko Pecarski stopama oca Miroslava

Juniorska košarkaška reprezentacija trenutno je na četrdesetodnevnim pripremama za Evropsko prvenstvo, a ovih dana dobili su ozbiljno pojačanje. U Vrnjačkoj Banji pridružio im se Marko Pecarski.

Iako Marko ima samo 18 godina, već je izgradio ozbiljnu karijeru. Počeo je kao sedmogodišnjak u lokalnim beogradskim klubovima. Sa 10 godina igrao je za Zemun, a kasnije i Megu gde je napredovao sve do Partizana.

Košarkom je počeo da se bavi prateći stope svog oca Miroslava, koji je takođe bio igrač Partizana. I pored želje da jednog dana postane vrhunski NBA igrač, kao što je bio njegov favorit Dirk Novicki, Markovi ciljevi veoma su skromni :”Živim iz dana u dan i ne gledam previše u budućnost”.Posebnu zahvalnost upućuje kapitenu Novici Veličkoviću čiji je savet uvek spreman da prihvati. Marko takođe naglašava da ima tu čast da bude u klubu za koji navija još od malih nogu.

Isidora Bogavac

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
Mladi mediji 2019

PU Lokal pres u partnerstvu sa DW Akademiom i tokom 2018. godine realizuje trogodišnji projekat „Mladi mediji“. Ove godine PU Lokal pres će organizovati radionicu za multiplikatore tokom marta meseca u Vrnjačkoj Banji, zatim još jednu Letnju novinarsku školu za srednjoškolce u junu za srednjoškolce iz Sremske Mitrovice, Šapca i Loznice. Osnovni ciljevi projekta su: […]

DETALJI O PROJEKTU
Pravna pomoć članicama PU „Lokal pres” 2018.

U 2018. godini nastavlja se višegodišnji projekat Pravna pomoć članicama PU „Lokal pres” čiji je cilj da doprinese višem stepenu profesionalizma članica PU „Lokal pres” i putem primene novinarskog kodeksa doprinese boljem i kvalitetnijem informisanju građana u lokalnim zajednicama. Projekat je finansijski podržan od strane Civil Rights Defenders Tokom projekta  planirane su aktivnosti: Zastupanja članica […]

DETALJI O PROJEKTU