Konkurs SKGO za najbolje medijske priloge „Drugačije od drugih“ – Rok 15.10.2018.

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u okviru programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza“ raspisala je konkurs za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi „Drugačije od drugih“.
Konkurs je otvoren do 15. oktobra 2018. godine.
Teme konkursa su evropske integracije, zaštita životne sredine, unapređenje poslovne klime, prevencija i upravljanje vanrednim situacijama, kao i rodna ravnopravnost i ljudska prava na lokalnom nivou.
U okviru konkursa „Drugačije od drugih“ biće dodeljeno pet nagrada, a autori najboljih priloga biće nagrađeni laptop računarima.
Medijske priloge će ocenjivati Nada Gogić (RTS), Suzana Trninić (TV Prva), Veselin Simonović (Blic), Zoran Sekulić (Fonet) i Vladan Samardžić (Večernje novosti).
Novinarske radove treba poslati Službi za informisanje Stalne konferencije gradova i opština ili na mejl milos.obradovic@skgo.org ili zeljko.krnetic@skgo.org.

Tekst medijskog konkursa 2018_ (1)

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
MLADI

PU Lokal pres u partnerstvu sa MDI, KOMS i Novim magazinom sprovodi projekat pod nazovom MLADI, Cilj projekta je podška građanskom aktivizmu mladih jačanjem njihovog medijskog prisustva. Ideja projakta je da osposobi mlade ljude znanjem i alatima potrebnim za zastupanje njihovih interesa u medijskoj sferi, senzibilizacija i motivisanje medija da integrišu mlade I teme od […]

DETALJI O PROJEKTU
Abeceda u zagovaranju za medije i mlade

PU Lokal pres u periodu od 14. aprila 2019. do 31. oktobra 2019. godine sprovodi projekat pod nazovom “Abeceda u zagovaranju za medije i mlade”. Opšti cilj projekta “Abeceda u zagovaranju za medije i mlade” je jačanje demokratskog društva u Srbiji , utemeljenog na kulturi učešća građana u političkom procesu i doslednoj demokratskoj praksi. Specifični […]

DETALJI O PROJEKTU