Festival Amfiteatar početkom jula u Kraljevu

Nevladina organizacija pod nazivom “Grupa grupa”, koju predvodi pozorišni glumac Vladan Slavkovic iz Kraljeva, ove godine kao i prethodne četri organizuje festival Amfiteatar, u kome će učestvovati mladi glumci  iz Kraljeva,Novog Pazara i Novog Sada.

Mladi glumci predstaviće se izvođenjem šest predstava različitih karaktera. U pitanju su predstave ”Otpor” “Eling vi kjen large” “Ponuda koju je nemoguce  odbiti” “Dok čekamo Godoa” “Ribarske svadje”  i “Beton mahala”.

Tri predstave će se održati u staroj zgradi radia Kraljevo, a ostale tri u sali pozorišta. Festival traje od 2 do 7 jula, a predstave počinju od 19 sati. Cena karata će iznositi 300 dinara, a mogu se nabaviti u kafeteriji u Kraljevu.

Alma Smailagić

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
Pravna pomoć članicama PU „Lokal pres” 2018.

U 2018. godini nastavlja se višegodišnji projekat Pravna pomoć članicama PU „Lokal pres” čiji je cilj da doprinese višem stepenu profesionalizma članica PU „Lokal pres” i putem primene novinarskog kodeksa doprinese boljem i kvalitetnijem informisanju građana u lokalnim zajednicama. Projekat je finansijski podržan od strane Civil Rights Defenders Tokom projekta  planirane su aktivnosti: Zastupanja članica […]

DETALJI O PROJEKTU
Mladi mediji 2018.

PU Lokal pres u partnerstvu sa DW Akademiom i tokom 2018. godine realizuje trogodišnji projekat „Mladi mediji“. Ove godine PU Lokal pres će organizovati radionicu za multiplikatore tokom maja meseca u Kragujevcu, zatim još jednu Letnju novinarsku školu za srednjoškolce u junu u Kraljevu, kao i napredni trening iz novinarstva za najbolje polaznike prošlogodišnje i […]

DETALJI O PROJEKTU