Festival Amfiteatar početkom jula u Kraljevu

Nevladina organizacija pod nazivom “Grupa grupa”, koju predvodi pozorišni glumac Vladan Slavkovic iz Kraljeva, ove godine kao i prethodne četri organizuje festival Amfiteatar, u kome će učestvovati mladi glumci  iz Kraljeva,Novog Pazara i Novog Sada.

Mladi glumci predstaviće se izvođenjem šest predstava različitih karaktera. U pitanju su predstave ”Otpor” “Eling vi kjen large” “Ponuda koju je nemoguce  odbiti” “Dok čekamo Godoa” “Ribarske svadje”  i “Beton mahala”.

Tri predstave će se održati u staroj zgradi radia Kraljevo, a ostale tri u sali pozorišta. Festival traje od 2 do 7 jula, a predstave počinju od 19 sati. Cena karata će iznositi 300 dinara, a mogu se nabaviti u kafeteriji u Kraljevu.

Alma Smailagić

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
Primena medijske regulative u lokalnim zajednicama

Aktivnosti u okviru projekta ‘’Primena medijske regulative u lokalnim zajednicama’’ se sprovode putem organizovanja tri tematske debate u Boru, Kruševcu i Leskovcu i realizacije izveštaja o pritiscima na članice PU ‘’Lokal pres’’ tokom 2019. godine. Na debatama  će lokalni mediji, lokalne OCD i lokalne uprave biti informisani o ključnim elementima medijske strategije i najboljim načinima […]

DETALJI O PROJEKTU
Romkinje u Srbiji – život iza (ne)vidljivih zidova

Cilj projekta je unapređenje informisanja romske i neromske zajednice o položaju Romkinja u šest gradova Srbije, mogućnostima za ostvarivanje prava na obrazovanje, zapošljavanje, socio-ekonomskih prava, prava na zdravstvenu zaštitu i ličnih prava, te značaju prepoznavanja različitih vidova diskriminacije u društvu, te unapređenje informisanja romske i neromske zajednice, predstavnika udruženja građana i donosilaca odluka na lokalu […]

DETALJI O PROJEKTU