Festival Amfiteatar početkom jula u Kraljevu

Nevladina organizacija pod nazivom “Grupa grupa”, koju predvodi pozorišni glumac Vladan Slavkovic iz Kraljeva, ove godine kao i prethodne četri organizuje festival Amfiteatar, u kome će učestvovati mladi glumci  iz Kraljeva,Novog Pazara i Novog Sada.

Mladi glumci predstaviće se izvođenjem šest predstava različitih karaktera. U pitanju su predstave ”Otpor” “Eling vi kjen large” “Ponuda koju je nemoguce  odbiti” “Dok čekamo Godoa” “Ribarske svadje”  i “Beton mahala”.

Tri predstave će se održati u staroj zgradi radia Kraljevo, a ostale tri u sali pozorišta. Festival traje od 2 do 7 jula, a predstave počinju od 19 sati. Cena karata će iznositi 300 dinara, a mogu se nabaviti u kafeteriji u Kraljevu.

Alma Smailagić

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
MLADI

PU Lokal pres u partnerstvu sa MDI, KOMS i Novim magazinom sprovodi projekat pod nazovom MLADI, Cilj projekta je podška građanskom aktivizmu mladih jačanjem njihovog medijskog prisustva. Ideja projakta je da osposobi mlade ljude znanjem i alatima potrebnim za zastupanje njihovih interesa u medijskoj sferi, senzibilizacija i motivisanje medija da integrišu mlade I teme od […]

DETALJI O PROJEKTU
Abeceda u zagovaranju za medije i mlade

PU Lokal pres u periodu od 14. aprila 2019. do 31. oktobra 2019. godine sprovodi projekat pod nazovom “Abeceda u zagovaranju za medije i mlade”. Opšti cilj projekta “Abeceda u zagovaranju za medije i mlade” je jačanje demokratskog društva u Srbiji , utemeljenog na kulturi učešća građana u političkom procesu i doslednoj demokratskoj praksi. Specifični […]

DETALJI O PROJEKTU