PU Lokal pres na Media marketu u Beogradu

Poslovno udruženje Asocijacije lokalnih i nezavisnih medija ”Lokal pres” predstaviće svoje aktivnosti i aktivnosti svojih članica na predstojećem, petom po redu, Media marketu koji počinje u sredu 23. oktobra 2019. godine u Hali 3 Beogradskog sajma.

Drugog dana sajma “Lokal pres” će organizovati panel diskusiju pod nazivom “Građani – ključ za održivost lokalnih medija”. U okviru panela publika će imati priliku da čuje rezultate istraživanja potreba građana za različitim vidovima informacija, te koliko poverenje uživaju lokalni medij. Savet za štampu predstaviće preliminarne rezultate istraživanja o poštovanju Kodeksa novinara Srbije u izveštavanju lokalnih medija.

Učesnici panela biće Nadežda Budimović, urednica nedeljnika ”Grad” iz  Kruševca, Vladimir Malešić, novinar  TV Forum iz Prijepolja , Dragan Đorđević, direktor i vlasnik ”Sremskih novina” iz Sremske Mitrovice, Nebojša Trifunović, novinar nedeljnika ”Loziničke novine” iz, Loznice I Petar Jeremić, predstavnik Saveta za štampu.

Na štandu Lokal presa posetioci će moći da se upoznaju i sa izdanjima članica.

Sajam informisanja, komunikacija i marketinga traje do nedelje 27. oktobra.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
Primena medijske regulative u lokalnim zajednicama

Aktivnosti u okviru projekta ‘’Primena medijske regulative u lokalnim zajednicama’’ se sprovode putem organizovanja tri tematske debate u Boru, Kruševcu i Leskovcu i realizacije izveštaja o pritiscima na članice PU ‘’Lokal pres’’ tokom 2019. godine. Na debatama  će lokalni mediji, lokalne OCD i lokalne uprave biti informisani o ključnim elementima medijske strategije i najboljim načinima […]

DETALJI O PROJEKTU
Romkinje u Srbiji – život iza (ne)vidljivih zidova

Cilj projekta je unapređenje informisanja romske i neromske zajednice o položaju Romkinja u šest gradova Srbije, mogućnostima za ostvarivanje prava na obrazovanje, zapošljavanje, socio-ekonomskih prava, prava na zdravstvenu zaštitu i ličnih prava, te značaju prepoznavanja različitih vidova diskriminacije u društvu, te unapređenje informisanja romske i neromske zajednice, predstavnika udruženja građana i donosilaca odluka na lokalu […]

DETALJI O PROJEKTU