Održana radionica za pisanje projekata

Poslovno udruženje Asocijacije lokalnih i nezavisnih medija Lokal pres organizovalo je dvodnevnu radionicu za pisanje projekata i sprovođenje projektnog ciklusa. Radionica, koji je pohađalo 16 novinara iz redakcija članica, održana je 29. I 30. Novembra u hotelu Solaris u Vrnjačkoj Banji.

Od pravdavača Vladimira Pilje uredinci, novinari i menadžeri lokalnih medija, naučili su kako da svoju ideju pretoče u kvalitetan projekat kojim će aplicirati kod donatora. Zahvaljujući nizu praktičnih vežbi naučili su i kako da svoj projekat uspešno realizuju.

Po mišljenju polaznika najveći kvalitet ove radionice bila je mogućnost rada na konkretnim primerima i spremnost predavača do odgovori na svako pitanje, te da projektni ciklus i način apliciranja približi i apsolutnim početnicima u pisanju medijskih projekata.

Radionica za pisanje projekata realizovana je u okviru Skupštine PU Lokal pres, a  finansijski je podržana od strane  National Endowment for Democracy (NED).

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
MLADI

PU Lokal pres u partnerstvu sa MDI, KOMS i Novim magazinom sprovodi projekat pod nazovom MLADI, Cilj projekta je podška građanskom aktivizmu mladih jačanjem njihovog medijskog prisustva. Ideja projakta je da osposobi mlade ljude znanjem i alatima potrebnim za zastupanje njihovih interesa u medijskoj sferi, senzibilizacija i motivisanje medija da integrišu mlade I teme od […]

DETALJI O PROJEKTU
Abeceda u zagovaranju za medije i mlade

PU Lokal pres u periodu od 14. aprila 2019. do 31. oktobra 2019. godine sprovodi projekat pod nazovom “Abeceda u zagovaranju za medije i mlade”. Opšti cilj projekta “Abeceda u zagovaranju za medije i mlade” je jačanje demokratskog društva u Srbiji , utemeljenog na kulturi učešća građana u političkom procesu i doslednoj demokratskoj praksi. Specifični […]

DETALJI O PROJEKTU