Nema naplate članarine – obaveštenje za članice PU „Lokal pres“

Redakcijama članicama PU „Lokal pres“ udrženje neće naplaćivati članarinu tokom vanrednog stanja uvedenog zbog epidemije korona virusa.

Upravni odbor Poslovnog udruženja Asocijacije lokalnih i nezavisnih medija „Lokal pres“ doneo je ovu odluku na online sednici održanoj u ponedeljak, 24. marta, kako bi koliko je to moguće, ublažio posledice koje vanredno stanje ostavlja na rad i finansijsku stabilnost lokalnih medija.

Takođe, obaveštavamo članice da je kancelarija PU Lokal još uvek u funkciji do daljnjeg. Ukoliko kompletna kancelarija pređe na rad od kuće bićete blagovremeno obavešteni, a na sajtu će biti objavljeno uputstvo na koji način ćete moći da nas kontaktirate.

Kancelarija PU Lokal pres

25.03.2020.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0

PROJEKTI

JAVNI POZIVI/KONKURSI

Aktuelni javni pozivi i konkursi za sufinasiranje medijskih sadržaja novinarske i medijske nagrade…

DETALJI O PROJEKTU
Primena medijske regulative u lokalnim zajednicama

Aktivnosti u okviru projekta ‘’Primena medijske regulative u lokalnim zajednicama’’ se sprovode putem organizovanja tri tematske debate u Boru, Kruševcu i Leskovcu i realizacije izveštaja o pritiscima na članice PU ‘’Lokal pres’’ tokom 2019. godine. Na debatama  će lokalni mediji, lokalne OCD i lokalne uprave biti informisani o ključnim elementima medijske strategije i najboljim načinima […]

DETALJI O PROJEKTU
Romkinje u Srbiji – život iza (ne)vidljivih zidova

Cilj projekta je unapređenje informisanja romske i neromske zajednice o položaju Romkinja u šest gradova Srbije, mogućnostima za ostvarivanje prava na obrazovanje, zapošljavanje, socio-ekonomskih prava, prava na zdravstvenu zaštitu i ličnih prava, te značaju prepoznavanja različitih vidova diskriminacije u društvu, te unapređenje informisanja romske i neromske zajednice, predstavnika udruženja građana i donosilaca odluka na lokalu […]

DETALJI O PROJEKTU